Samenwerking: Heldere Zon; Dromen Waarmaken

Samenwerking: Heldere Zon; Dromen waarmaken

Er was eens begin 2012 op een maandagochtend een open coffee te Haarlem en daar ontmoette ik Natascha Beets. Ze wachtte me eigenlijk heel enthousiast op en wilde “alles” van me weten.

Ze had mijn site doorgenomen en was vol verwachting rondom mijn activiteiten. Uiteraard gaat dat dan ook over en weer. Ik tipte haar over het Event De Ondernemende vrouw van 2 dames, die ik bij diverse open coffee’s had ontmoet. We ontmoetten elkaar nog weleens bij eenzelfde open coffee.

De volgende keer vertelde ze me, dat ze eigenlijk droomde van een eigen centrum om activiteiten in onder te brengen. Ze ging dapper op zoek naar mogelijke huurruimte.

Begin augustus 2012 had ze een locatie in Haarlem op het oog.

Ik ging ook een kijkje nemen; de ruimte is er prima.

Het hele idee achter “Heldere Zon”sprak me meteen aan. Met een aantal andere ondernemers krachten bundelen op het gebied van trainingen, lessen en workshops, zodat er een soort van kruisbestuiving ontstaat. Het is namelijk gemakkelijker elkaar te helpen in plaats van alles in je eentje te doen.

Om deze reden heb ik me aangesloten bij “Heldere Zon”; op 30 september is er een open dag, zodat kennisgemaakt kan worden met lessen, onderwerpen en docenten. In de aanloop zijn we druk met aandacht vestigen op “Heldere Zon”en iedereen draagt een steentje bijJ

Ik start vanaf zaterdag ochtend 6 oktober 2012 met de basistraining: “Effectieve communicatie met NLP”, tevens zal hier in 1 ochtend aandacht besteed worden aan familie opstellingen.

Hopelijk worden met “Heldere Zon” een paar dromen waargemaakt; namelijk van Natascha, dat ze haar eigen centrum heeft weten te realiseren; de overige ondernemers hebben de beschikking over een centrale locatie en helpen elkaar op ondernemersvlak!

Heldere Zon kun je gemakkelijk via facebook volgen door:

https://www.facebook.helderezon.nl; uiteraard is er ook een site:

http://www.helderezon.nl