Start NLP Basistraining vanaf september 2018 te Rijsbergen

Een kennismakingsgesprek met Ed Sligchers, van Gezondheidscentrum Sligchers, leidde al snel tot het idee om de basistraining "Kennismaken met NLP" van 8 avonden, vanaf september 2018 ga geven in Rijsbergen in het gezondheidscentrum aan de Sint Bavostraat 27a te Rijsbergen.

Een bekende slogan vanuit NLP is: Als je DOET, wat je altijd DOET, zul je KRIJGEN, wat je altijd KREEG. Daar hoeft uiteraard helemaal niets mis mee te zijn. En alles waarover je tevreden bent, kun je ook zo houden, maar als er nu zaken zijn in je werk, je relatie, je huisvesting, je familierelaties en je zou daar iets aan willen veranderen, wat dan?

Een kennismakingstraining geeft handvatten en inzichten voor je eigen gedragspatronen en daardoor ook meer zicht hoe dit bij anderen gaat.

In 8 avonden kun je stappen zetten om te veranderen en zicht krijgen op de taalpatronen, die je hanteert en of deze je brengen waar je wilt zijn.

Bij het onderdeel agenda tref je meer info aan en ook hier de info vanuit de website van het gezondheidscentrum te Rijsbergen.

https://www.fysiotherapiesligchers.nl/NLP